• New
Терариум SOLUSTRE Реколта Флакони за Парфюми 10 мл От Кристално Стъкло за Еднократна употреба Флакон за Парфюм Празен Флакон за Възстановяване на Аромат Подаръци за Шк?

Терариум SOLUSTRE Реколта Флакони за Парфюми 10 мл От Кристално Стъкло за Еднократна употреба Флакон за Парфюм Празен Флакон за

BGN 2.00
Наличност
Налично за поръчка

- материал : парфюм Butterfly е изработен от стъкло материал с изискан дизайн, който може да ви нежна и елегантна живот - Иновативен модел : античен цвят на емайла, изискан процеса на полиране и цвета на пръскане, подходящи за лична употреба или подарък. - : Парфюм Butterfly, предназначен за по-малки събития на закрито и на открито или за пътуване, за приятелите, любовници, роднини. - ПОДХОДЯЩ за много случаи : парфюм Butterfly ще се превърне в чудесно допълнение към вашата баня, туалетному маса, подносу за огледало, лавица за книги, комоду и много други, насладете. - Мултифункционална : парфюм Butterfly е подходящ за любимите си парфюми, парфюм, ароматизатори, лосион, тонер, етерични масла и много други. - материал : парфюм Butterfly е изработен от стъкло материал с изискан дизайн, който може да ви нежна и елегантна живот. - Иновативен модел : античен цвят на емайла, изискан процеса на полиране и цвета на пръскане, подходящи за лична употреба или подарък. - : Парфюм Butterfly, предназначен за по-малки събития на закрито и на открито или за пътуване, за приятелите, любовници, роднини. - ПОДХОДЯЩ за много случаи : парфюм Butterfly ще се превърне в чудесно допълнение към вашата баня, туалетному маса, подносу за огледало, лавица за книги, комоду и много други, насладете. - Мултифункционална : парфюм Butterfly е подходящ за любимите си парфюми, парфюм, ароматизатори, лосион, тонер, етерични масла и много други.Описаниебуттерфлай флакон за парфюм е изработен от метал и стъкло, необичаен флакон за парфюм в стил ретро изглежда изящно и луксозно.Парфюм Butterfly придава елегантен вид на вана и балкон стаи, тоалетен столикам и много други.

Към свойства

Продукти в категория