• New
Мини-Компактен Преносим Пепелник От Неръждаема Стомана, Благородна Пожароустойчива Пепелник За пътуване От ABS-метал, Защищающая От Миризмата, Модни Имат Пепелник ?

Мини-Компактен Преносим Пепелник От Неръждаема Стомана, Благородна Пожароустойчива Пепелник За пътуване От ABS-метал, Защищающая

BGN 2.00
Наличност
Налично за поръчка

★ Преносим пепелник : 8,5 см х 3,2 см х 17 см /3,3 х 1,2 х 0,6", компактен преносим пепелник от неръждаема стомана, автомобили бяла носи етикет за услугата пепелник с капак. ★ Материал : Покет пепелник от ABS-пластмаса и неръждаема стомана, стилна, изискана и здрава, можете да го носите със себе си в продължение на дълго време. ★ Външен вид : структура на метала, прост и стилен дизайн, голям капацитет, с капацитет 6-7 цигари, за да отговори на нуждите на ежедневна тютюнопушенето в пътуване, се отваря лесно и се използва с една ръка. ★ Практичен : компактен външен вид удобен за носене в колата, пътуване, кафенета и това е добър избор за употреба, когато е неудобно да се справят с фасовете на открито, на къмпинг, пътуване. ★ ПОДАРЪЦИ за ПУШАЧИ - Тези метални пепелници за цигари - най-доброто, което можете да дадете на приятели и роднини пушачи за всеки повод.Тя служи за преносим пепельницей за помещения, градинска пепельницей за пътуване, классными пепельницами за мъже, сладка пепельницей за жените и много други.Това е идеален подарък за всички, които обичат да се поддържа чистота на улицата, по време на пушенето.Описание Тази преносим пепелник от неръждаема стомана красиво изработена с добра герметичностью около капака.Минималистичен дизайн и елегантна опаковка правят този пепелник е идеалният подарък за всеки любител на пушенето.Може да бъде окачен на колани, чанти или в джобовете.Това е добър избор за използване, когато е неудобно да се справят с фасовете на открито, на къмпинг, пътуване и т.

Към свойства

Продукти в категория