• New
Дървена Музикална Ковчег Sakruda за мама, Ти си Моето Слънце, Подарък от дъщеря си майка, Дървена Музикална Ковчег с Дръжка, Механизъм Музикална кутия за Бижута с Лазер?

Дървена Музикална Ковчег Sakruda за мама, Ти си Моето Слънце, Подарък от дъщеря си майка, Дървена Музикална Ковчег с Дръжка, Механизъм

BGN 4.66
Наличност
Налично за поръчка

【Висококачествени материали, с добро движение】Музикална ковчег е направен от масивна дървесинаМатериал за защита на околната среда, без неприятна миризма.Нашето движение е по-стабилен и издръжлив. 【Изящна изработка, красиви модели】 На повърхността музикална кутия за бижута с много красиви шарки.Те са отрязани с лазер.Това ще бъде най-добрият подарък за вашата майка си за рожден Ден, Коледа, Свети Валентин. 【Не се нуждае от батерия, лесен за използване】 Отворете капачката, завъртете дръжката и ще искрят добре позната мелодия You are my sunshine, скорост на ритъма може да се регулира самостоятелно.нека веднага да пристъпи към историята на историята.В нея могат да играят всякакви хора, включително и деца. 【Скъпа и една малка музикална ковчег】 размер музикална кутия за бижута е 2.5 см х 5 см х 3,8 см) можете да го сложите на дланта си, той е лек и портативен, лесен за носене. 【Добро и навременно сервизно обслужване】 Ние предлагаме гаранция от 12 месеца на всички наши продукти.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще ви предоставим удовлетворенное решение. 【Висококачествени материали, с добро движение】Музикална ковчег е направен от масивна дървесина.Материал за защита на околната среда, без неприятна миризма.Нашето движение е по-стабилен и издръжлив. 【Изящна изработка, красиви модели】 На повърхността музикална кутия за бижута с много красиви шарки.Те са отрязани с лазер.Това ще бъде най-добрият подарък за вашата майка си за рожден Ден, Коледа, Свети Валентин. 【Не се нуждае от батерия, лесен за използване】 Отворете капачката, завъртете дръжката и ще искрят добре позната мелодия You are my sunshine, скорост на ритъма може да се регулира самостоятелно.нека веднага да пристъпи към историята на историята.В нея могат да играят всякакви хора, включително и деца. 【Скъпа и една малка музикална ковчег】 размер музикална кутия за бижута е 2.5 см х 5 см х 3,8 см) можете да го сложите на дланта си, той е лек и портативен, лесен за носене. 【Добро и навременно сервизно обслужване】 Ние предлагаме гаранция от 12 месеца на всички наши продукти.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще ви предоставим удовлетворенное решение.Цвят : бурливуд Количество : 1 бр.

Към свойства

Продукти в категория