• New
Леярна цех се произвеждат Лична метална спомен дъска За Кучета В Памет на Любимия си Домашен Любимец. Стенни Статуетка във Формата На Градински Камъни Алтернативн?

Леярна цех се произвеждат Лична метална спомен дъска За Кучета В Памет на Любимия си Домашен Любимец. Стенни Статуетка във Формата

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

Измислете свои думи на утеха, за да почетат паметта на любимите си приятелиНищо не може да замени дупка в живота си, оставаща след загубата на любим спътник.Но плака завинаги ще ви напомня за любовта и радостта, които те са доставили ви.Позволете им да живеят вечно в сърцето си. нищо не може да замени дупка в живота си, оставаща след загубата на твоя любим спътник.Нищо не може да замени дупка в живота си, оставаща след загубата на любим спътник.Но плака завинаги ще ви напомня за любовта и радостта, които те са доставили ви.Позволете им да живеят вечно в сърцето си.Тази персонални метални табели от месинг напълно персонализирована за вас.С посочване на техните имена, дати на раждане и грижи, както и на кратко съобщение, с помощта на които вие можете да се свържете с тях, или нещо подобно, което винаги ще ви напомнят за тях.Включва боядисани месингови стойки за монтиране на стена.Плака и аварии са напълно покрити с лак за максимална защита на вън или вътре.

Към свойства

Продукти в категория