• New
7 Led Въртящи се на каботажните за дисплея с подсветка, Цветна Поставка за дисплей с кристали, Поставка за дисплея с чаша, Завъртане на платформата, на дисплея на 360 гр?

7 Led Въртящи се на каботажните за дисплея с подсветка, Цветна Поставка за дисплей с кристали, Поставка за дисплея с чаша, Завъртане

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

Какво получавате : В този пакет вие ще получите 1 бр основание за 7 led дисплеи с 1 бр. USB кабел за захранване; Забележка : батерия в комплекта не е включена. 7 светодиоди : идва със 7 цветни светодиода за показване на кристал фигури или бижута-фигурки, или нещо в рамките на 3 см (диаметър), ярки led лампи демонстрира много красив кристал, цветни led лампи могат да работят едновременно и с добър ефект осветлять всяка прозрачен обект.Захранва от USB : нашият дисплей, не само се захранва от USB-кабел (включен) и е съвместим с вашия компютър, лаптоп, блок захранване или всяко друго устройство с USB адаптери, но също така се поддържа от 3 батерии ААА (не са включени в комплекта).Лесна употреба : можете да включите / изключите бутона, за да го включите, смяна на левия бутон предвижда колоритен и статичен ефект, смяна на десния бутон предвижда колоритен и въртящи ефект, смяна на средния бутон означава изключване; А максималната носеща способност на основата diaplay е 35 мл.Широко приложение : нашата база от 7 led дисплеи могат да придадат красив блясък и очарование поделкам от 2 D или 3 D кристали, те могат да се прилагат върху кристални, акрил, 3 D кристални статуетки, бижута и други предмети, това е най-хубавия подарък в повечето случаи.Какво получавате : В този пакет вие ще получите 1 бр. основание за 7 led дисплеи с 1 бр. USB кабел за захранване; Забележка : батерия в комплекта не е включена. 7 светодиоди : идва със 7 цветни светодиода за показване на кристал фигури или бижута-фигурки, или нещо в рамките на 3 см (диаметър), ярки led лампи демонстрира много красив кристал, цветни led лампи могат да работят едновременно и с добър ефект осветлять всяка прозрачен обект.Захранва от USB : нашият дисплей, не само се захранва от USB-кабел (включен) и е съвместим с вашия компютър, лаптоп, блок захранване или всяко друго устройство с USB адаптери, но също така се поддържа от 3 батерии ААА (не са включени в комплекта).

Към свойства

Продукти в категория