• New
220 Бр. Хавайски Lei, украса за хавайски парти, включват в себе си 100 бр. колие с цветя, Гавайское колие с цветни леями, 40 бр. превръзки на глава и 80 бр. гривни за тропическ?

220 Бр. Хавайски Lei, украса за хавайски парти, включват в себе си 100 бр. колие с цветя, Гавайское колие с цветни леями, 40 бр.

BGN 16.40
Наличност
Налично за поръчка

Гавайское колие Набор от хавайски lei : в комплект 100 броя хавайски lei, 40 броя ободков и 80 броя гривни в лей, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди в различни страни, особено за хавайски тематични партита и сватбиМеки и удобни : тези лейсы с цветя, изработени от меки, качествени материали, полиестер, удобни и надеждни, им е лесно да се съборят или да се деформира, можете да ги нося цял ден и няма да чувствате дискомфорт.Атрактивен дизайн : тези лея за парти luau изпълнени в няколко цвята и с ярки цветове, момичета и жени, носещи тези лея luau, выделятся от тълпата и лесно ще привлече вниманието на хората.Многократно използване : Хавайски luau-лея с дължина около 100 см / 39,37 инча са подходящи за носене на деца и възрастни, освен това, също така може да се използва като декорации за украса на косата, облекло, помещения и други места, които ви харесват.Възможности : лея за хавайски партита - това е изискан хавайски украса luau за различни случаи, като например парти luau, детски душата, рождени дни, тематични хавайски вечери, летни, плажни партита, партита на басейна, сватби, абитуриентски вечери и други празници.Гавайское колие Набор от хавайски lei : в комплект 100 броя хавайски lei, 40 броя ободков и 80 броя гривни в лей, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди в различни страни, особено за хавайски тематични партита и сватби.Меки и удобни : тези лейсы с цветя, изработени от меки, качествени материали, полиестер, удобни и надеждни, им е лесно да се съборят или да се деформира, можете да ги нося цял ден и няма да чувствате дискомфорт.

Към свойства

Продукти в категория