• New
J. DXHYA Лидице Табела Метална Предупредителен Знак-Напомняне За бар и скара в задния двор Добре дошли в Нашия Начало Декор за Смешно басейна Оформяне на задния двор з?

J. DXHYA Лидице Табела Метална Предупредителен Знак-Напомняне За бар и скара в задния двор Добре дошли в Нашия Начало Декор за Смешно

BGN 3.00
Наличност
Налично за поръчка

Можете също така да създадете Свой собствен печатен текст или изображение от материал : МеталПолзвай си Щастие.
размер : 20 см x 30 см (8 инча * 12 инча).Споделяйте с УВЕРЕНОСТ
той е подходящ за декорация на стените на много места, като например бар, кафе-сладкарница, заведение за хранене, билярдна зала, хотел, клуб, създаване на занижени, но модерна атмосфера.Купи С УВЕРЕНОСТ
предварително пробити дупки за винтове в ъглите за удобство на захващане, можете да го инсталирате на стената с помощта на пирони или на двустранния лепенката на 4 Corners.it му е безопасно и лесно да се мотае, което ще Ви спести много време.ПРОФЕСИОНАЛЕН Продавач декоративни Означения.
услуги : Ние осигуряваме услуги по възстановяване на парични средства, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас.Живот с подсветка от тук-по-голям избор, изберете сами : ) ** размери : 8x12 см. ** характеристики : здрав, не е лесно да се повреди, лесен за инсталиране и използване.

Към свойства

Продукти в категория