• New
BESTonZON 6 бр. опаковки, кутии за Увиване на торти, Ягоди, Притежатели на предложения, Декоративно и Десерт бисквити, Нежни Кифли, Понички, Сладкиши, Чанти за сладкарски ?

BESTonZON 6 бр. опаковки, кутии за Увиване на торти, Ягоди, Притежатели на предложения, Декоративно и Десерт бисквити, Нежни Кифли,

BGN 7.42
Наличност
Налично за поръчка

Военно делоМини-кутии за торти : Въпреки опростения си дизайн, те са много практични. малки, изящни и красиви. Кутия за маффинов : От висококачествена хартия материал, тя е много безопасен и полезен за здравето, от нея е много удобно да се ползват.Опаковъчна Кутия за Торта : Можете да използвате вашата креативност, за да направим тези кутии за десерти оригинални в любимия си стил.Кутии за опаковане на торти : Повърхността на кутии за празнични бисквитки гладка, че никога няма да навреди на ръцете.Бели кутии за печене : Кутия за рожден ден може в известна степен да се предпази торта от повреди, деформации и разрушения.Списък на пакетите 6 x кутии за торта, Особености -Предварително сгънати в кутията за печене спестяват място за съхранение и лесно да се сгъва и се събира.Сглобяването може да се произвеждат в съответствие със задълбочаването на кутии и мерките, посочени в рисунката на крафт-кутии за печене. - Цвят : на Бели опаковъчни контейнери -Подходящ за торти обикновен размер, слоеных торти, сладкиши, десерти, сладкиши, торти, бисквити, понички и т. -Материал : Хартия -Елегантен лък по краищата прави кутия за понички с лек и сладък десерт е оформена. -Той също е на разположение за продажба хлебни изделия и опаковки на подаръци, за да предоставят на клиентите си идеалната пазаруване в практични кутии за кексчета. - Размер : 20,00 X20,00 X10,00 см / 7,86 X7,86 X3 кутията за предложения.

Към свойства

Продукти в категория