• New
Zerodeko Цветен Декор 5 бр. Декоративна Чиния Домакински Форма на Бар столове Тави За Баня, Шкаф за Баня, Цвете Сапун, Домашна Гъба За Съхранение, Цветя, Практическа Форм?

Zerodeko Цветен Декор 5 бр. Декоративна Чиния Домакински Форма на Бар столове Тави За Баня, Шкаф за Баня, Цвете Сапун, Домашна Гъба

BGN 34.33
Наличност
Налично за поръчка

КерамичниПрепарат за съдове за баня : Нежен препарат за съдове, уникална и красива по форма.Външния му вид, което прави тази сапун ястие наистина привлекателни и приятни за декорация на банята.Керамични препарат за съдове : препарат за съдове има стабилна производителност и дълъг срок на служба, той е подходящ за употреба.Самоотливающийся държач за сапун : Керамични препарат за съдове във формата на цвете, държач за сапун, цветя, сапун ястия, самоотводящаяся поставка за източване на сапун, на притежателя на гъба за кухня - това е украса, както и кутия за сапун, декорация на дома и практичен дизайн заедно.Дайте значение, за да изсъхне по естествен път.Дръжте сапун чисти.Сливная препарат за съдове : ДЪРЖАЧ за ЦВЕТЯТА САПУН, препарат за съдове има стабилна производителност и дълъг срок на служба, той е подходящ за употреба.Употреба за порести четки : тава за сапун ястие Може да се използва за поставяне и съхранение на малки предмети, като сапун, гъба за миене на съдове, топки за почистване на самобръсначката, обеци.Пратката включва 5 х мыльниц Особености -Материал : Керамична чиния за сапун-Тази сапунерка премиум-клас, е достатъчна за продължителна употреба, много декоративни.Можете да го споделите със своите приятели-държач за сапун за пътуване. -Цвят : Розови керамични препарат за съдове във формата на цвете - Нежен препарат за съдове, уникална и красива по форма.Външния му вид, което прави тази сапун ястие наистина привлекателни и ще се превърне в приятно украшение креативно сапун ястия за баня.32 X1 кутия за сапун. -Керамичен материал, тава елегантен и деликатен, отразяващ изискана текстура.

Към свойства

Продукти в категория