• New
Хавлии за баня, EODNSOFN от чист памук, за мъже и жени през лятото, Битови, Водопоглощающие и бързо съхнещи, Увеличаване на Сгъстяване, Кърпи за Баня в кутия за Подарък (Ц?

Хавлии за баня, EODNSOFN от чист памук, за мъже и жени през лятото, Битови, Водопоглощающие и бързо съхнещи, Увеличаване на Сгъстяване,

BGN 1.33
Наличност
Налично за поръчка

ПамукИзискан лого във формата на короната, елегантна и красива бродерия. Материал : 100% памук (с изключение на декоративни детайли).Пантите са получени стройни, тънки и гладки, меки и приятни за кожата.Качеството на изработка здрав и издръжлив.Спецификация : кърпи за баня 150 * 80 см, кърпи за лице, 75*40.Изискан лого във формата на короната, елегантна и красива бродерия. Материал : 100% памук (с изключение на декоративни детайли).Пантите са получени стройни, тънки и гладки, меки и приятни за кожата.Качеството на изработка здрав и издръжлив.Спецификация : кърпи за баня 150 * 80 см, кърпи за лице, 75*40. Изискан лого на короната, елегантна и красива бродерия Материал : 100% памук (с изключение на декоративни детайли)Линия чист, тънки и гладки, меки и много приятни за кожата, качеството на изработка здрав и издръжлив Спецификация : кърпи за баня 150*80 см, кърпи за лице, 75*40 В комплекта са включени : 1 * комплект хавлиени полотенец1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска грешка 2-3%.

Към свойства

bath towel 150*80cm, face towel 75*40 :

Продукти в категория