• New
Флаг на щата Тексас TOPFLAGS 3x5 за тежки условия на работа на открито Знамена на щата Тексас - Произведено в САЩ, Бродирани Звездообразные Ивици от външната страна с 2 ме?

Флаг на щата Тексас TOPFLAGS 3x5 за тежки условия на работа на открито Знамена на щата Тексас - Произведено в САЩ, Бродирани Звездообразные

BGN 9.59
Наличност
Налично за поръчка

★ С гордост покажете гордостта на Тексас - Флаг на щата Тексас - най-добрият начин да покажете своя патриотизъм на нациятаТова е чудесен флаг за развевания на открито. ★ Материал премиум клас- - - Нашия флаг на щата Тексас изработен от устойчив ултра силна материал 210 D найлон, обезпечаващи не выцветающий ярък цвят.Бродирани звезди правят знамена най-продължително да се използва на открито или в закрити помещения. ★ Професионални умения - на знамето на щата Тексас 3x5 има двойна линия по всички ръбове и 4 подкрепено с редица по ширинке за запазване на дълголетието.Платното колектор с две здрави месингови втулками добре е направен.Тънка работа предпазва знамена на щата Тексас от щети от вятъра. ★ Повод - на знамето на щата Тексас с размер 3x5 идеален за парад, домашен интериор, веранди, офиса, градината, закачено на закрито и открито. ★ 100% връщане на парите - сигурни Сме, че ще останете доволни от нашите флага на щата Тексас на открито.Ако има някакви проблеми с неудовлетворение качество, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Към свойства

Продукти в категория