• New
Остров Славата на 6 ФУТА Деня на Благодарността Надуваема Пуйка на Тиква, Честит Ден на Благодарността, Надуваеми Led Светлини, Украса за Външна Градина, на Двора, на ?

Остров Славата на 6 ФУТА Деня на Благодарността Надуваема Пуйка на Тиква, Честит Ден на Благодарността, Надуваеми Led Светлини,

BGN 14.00
Наличност
Налично за поръчка

? Привлекателна пуйка : Нашата надуваема пуйка за деня на благодарността добре проектирана с ярки вградени led крушки, изглежда невероятно в тъмното, тя ще се превърне в хит на вашия район и ще създаде празнична атмосфера за вашите празници ? Украса за Деня на благодарността : Пуйка и тиква са класически елементи на Деня на благодарността и Прибиране на реколтата.Нашата осветени пуйка, седнала на голяма тиква и держащая табела с надпис "Ден на благодарността", без съмнение, е идеално място за есенния декорация на открито. ? Високо качество : Нашите надуваеми пуйка обновен, вграден вентилатор може да надувное украса надуться за няколко минути.Материали здрав и водоустойчив, не е нужно да се притеснявате за выцветании се дължи на високото качество. ? Применимая сцена : захранващ Кабел е достатъчно дълъг, за да можете да публикувате турция в удобно място, подходящо за двор, градина и тревна площ.Нашата очарователна турция приветства и забавлява приятелите си и гостите, които ще покани на парти в чест на Деня на благодарността. ? Комплектът включва : 6-подножието надуваема пуйка с 6 върлините за заземяване и 3 привязными ремъци (5 фута).Ако сте се интересуват от нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ? Привлекателна пуйка : Нашата надуваема пуйка за деня на благодарността добре проектирана с ярки вградени led крушки, изглежда невероятно в тъмното, тя ще се превърне в хит на вашия район и ще създаде празнична атмосфера за вашите празници. ? Украса за Деня на благодарността : Пуйка и тиква са класически елементи на Деня на благодарността и Прибиране на реколтата.

Към свойства

Продукти в категория