• New
Хелоуин Нажежен Играчка Череп на Тялото, Подвижни Ставите, Изкуствен Човешки Скелет, Декорация във формата на Череп на Хелоуин (Без батерия)

Хелоуин Нажежен Играчка Череп на Тялото, Подвижни Ставите, Изкуствен Човешки Скелет, Декорация във формата на Череп на Хелоуин (Без

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

[Високо качество] Декорации с черепи на Хелоуин са изработени от висококачествен полипропилен материал, безопасни и екологично чисти, износоустойчиви и дълготрайни, можете да ги използвате многократно в продължение на дълго време [Технически характеристики] Размер : 40x21x10 см. 93in; Количество : 1 бр. (без батерии); Цвят : бежово. [Halloween dress up] Украса с светящимся черепа на Хелоуин - това е реквизит за украса на парти за Хелоуин, бар, костюмированной партита, да наблегнат на атмосфера на ужас, вълнуващ и интересен!. [Стави могат да се движат] Локтевые ставите, лучезапястные ставите, голеностопные ставите и т. скелета ужасен скелет може да е подходящо да преместите.много подходящ за захващане на дърветата, входни врати, домове от духове къщи, дворове, прозорци, партита, барове, нощни клубове, KTV или хола, като украса на градина в нощта на Хелоуин. [Лесна за употреба] Модел ужасен скелет на Хелоуин, която лесно се носи с себе си, може да се оцветява и да се използва няколко пъти.Той може да бъде даден ви в желаната форма и поза в съответствие с вашите нужди.Най-добрата украса за Хелоуин, те всички ще харесат. [Високо качество] Декорации с черепи на Хелоуин са изработени от висококачествен полипропилен материал, безопасни и екологично чисти, износоустойчиви и дълготрайни, можете да ги използвате многократно в продължение на дълго време. [Технически характеристики] Размер : 40x21x10 см. 93in; Количество : 1 бр. (без батерии); Цвят : бежово. [Halloween dress up] Украса с светящимся черепа на Хелоуин - това е реквизит за украса на парти за Хелоуин, бар, костюмированной партита, да наблегнат на атмосфера на ужас, вълнуващ и интересен!. [Стави могат да се движат] Локтевые ставите, лучезапястные ставите, голеностопные ставите и т.

Към свойства

Продукти в категория