• New
JIC Gem Апатитовая Кристален Бутилка за Вода от Стъклени Бутилки за Вода от Неръждаема Стомана със Скъпоценни Камъни, Естествени Кристали за Енергия и Изцеление Вклю?

JIC Gem Апатитовая Кристален Бутилка за Вода от Стъклени Бутилки за Вода от Неръждаема Стомана със Скъпоценни Камъни, Естествени

BGN 3.00
Наличност
Налично за поръчка

☻ Материал : Естествена кианит, неръждаема стомана 304, стъклоОбем : около 450 мл , Височина : 26,5 см , обиколка : 20,8 виж Ние също така са включени защитно фолио за подобряване на топлоизолацията и удобство в обращение. ☻ Можете да сте сигурни, че това е безопасно и нетоксично .Синята кианит - това е камък изравняване и хармония, както физическа, така и духовна.Този кристал се активира вътрешното виждане и, както казват, стимулира визия и сте извън сетивни осъзнаване. ☻ Удобни : Всяка бутилка е снабден с допълнителни капаци за удобство на лечение и допълнителна защита бутилки по пътя.Вие можете веднага да изпитате положителни свойства на питейна кристално чиста вода, а водата, използвана за пълнене на бутилки, ще бъде заредена кристално чиста енергия за целия ден! . ☻ Тези бутилки с вода Crystal Еликсир са подходящи за ежедневна употреба или за отдих, като например за пътуване, къмпинг, туризъм.Нека да го вземе със себе си, където и да отидете. също така е подходящ за подарък : споделете предимства gemwater, похвали близък съвременната кристален бутилка за вода. ☻ УСЛУГИ : Обслужване на клиентите винаги е първата ни важна работа.когато го получите, ако се сблъскате с някакви проблеми, които изглежда ви неудовлетворени, моля, свържете се с нас, ние ще бъдем щастливи да ви помогнем. ☻ Материал : Естествена кианит, неръждаема стомана 304, стъкло.Обем : около 450 мл , Височина : 26,5 см , обиколка : 20,8 виж Ние също така са включени защитно фолио за подобряване на топлоизолацията и удобство в обращение. ☻ Можете да сте сигурни, че това е безопасно и нетоксично .Синята кианит - това е камък изравняване и хармония, както физическа, така и духовна.Този кристал се активира вътрешното виждане и, както казват, стимулира визия и сте извън сетивни осъзнаване. ☻ Удобни : Всяка бутилка е снабден с допълнителни капаци за удобство на лечение и допълнителна защита бутилки по пътя.Вие можете веднага да изпитате положителни свойства на питейна кристално чиста вода, а водата, използвана за пълнене на бутилки, ще бъде заредена кристално чиста енергия за целия ден! . ☻ Тези бутилки с вода Crystal Еликсир са подходящи за ежедневна употреба или за отдих, като например за пътуване, къмпинг, туризъм.Нека да го вземе със себе си, където и да отидете. също така е подходящ за подарък : споделете предимства gemwater, похвали близък съвременната кристален бутилка за вода.

Към свойства

Продукти в категория