• New
Скамеечка за краката LJHA ertongcanyi от гнутого дърво /Обикновен Стол за переобувания от масивно дърво /Творчески табуретка (4 цвята по желание) (Цвят: лилав)

Скамеечка за краката LJHA ertongcanyi от гнутого дърво /Обикновен Стол за переобувания от масивно дърво /Творчески табуретка (4

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

◆ Материал : Поставка за крака са изработени от висококачествени материали от масивна дървесина, екологично чиста, по-безопасна за семейна употреба; ◆Плат капака стол за краката може да се разглобява и се почиства лесно почистване, тя е лесна за използване;. въздушна гъба ◆High rebound, дебела повърхността на изпражненията, висока плътност, мека и удобна;. ◆ Дизайн дъга край поставка за крака, удобна за използване, безопасен за използване;. ◆ Креативен дизайн, след процеса на обработка на гладка повърхност, плавни линии.Наименование на продукта : Creative скамеечка за ногразмер : 48 * 39 смПодходит за : възрастни Размер : 48 * 39 cm Съвети : ① От различни ръчни методи за измерване на поръчката в размер на 1-2 см е нормално, моля, извинете ме. Класификация цветове : сиво, зелено, лилаво, червено Стил : лесен и модерен. ② От дисплея и осветление цвят на получените от вас изображения може да се различават малко.

Към свойства

Продукти в категория