• New
Artenny Керамични Ножици за бебешка храна с Футляром за пътуване, Ножици за Хранене на деца със Защитен ключ, Нож за бебешка храна с кутия и пылезащитным калъф (B)

Artenny Керамични Ножици за бебешка храна с Футляром за пътуване, Ножици за Хранене на деца със Защитен ключ, Нож за бебешка храна

BGN 1.33
Наличност
Налично за поръчка

[Керамични ножици за бебешка храна] : Изработени от керамика най-високо качествоБПА и не съдържа олово.Никога не ръждясва, лесен за почистване, не е метален вкус и мирис, а също така поддържа вкус и хранителна стойност на продуктите. [Внимателен дизайн] : Острието е с заоблени върхове, подходящи за деца.Предпазен заключване, което предотвратява отварянето на деца.Лесен захват и ергономичен дизайн, рязане се извършва без усилие.Включва предпазител за острието и кутия, двойна защита, чистота и хигиена. [Добър помощник за бебешка храна] : Тези ножици за рязане на бебешка храна позволяват нарязани на бебешка храна, плодове и зеленчуци в по-малки парченца, които бебето по-лесно се дъвчат.Ние силно препоръчваме да се готви на 2 ястия за сурови и варени продукти. [Компактен размер] : Това е един малък нож за бебешка храна. размер на ножица : 5,7 * 3 инча, размер калъф за пътуване : 6,3 * 3.Лесно се пренася и съхранява, спестява място в кухнята, в чанта за памперси или раница.Той може да придружава вас и вашето бебе навсякъде. [Че получавате] : комплектът включва : 1 ножица за бебешка храна, 1 калъф за ножове и 1 пътен калъф.

Към свойства

Продукти в категория