• New
DOITOOL 16 бр. Стъклени Съдове, Dummy, Инструмент за Вода, Продълговати Чаши, Стъклена Ваза за Гърдите, Дръжка За Измиване на Бебешки съдове, Кухненски Гарафа за Четки, Помп?

DOITOOL 16 бр. Стъклени Съдове, Dummy, Инструмент за Вода, Продълговати Чаши, Стъклена Ваза за Гърдите, Дръжка За Измиване на Бебешки

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

ЧЕТКА за СТЪКЛЕНИ БУТИЛКИ за ВИНО - НАКРАЙНИК за ПОЧИСТВАНЕ на ЗЪРНАТА може да бъде заменен при замърсяване, не се притеснявайте за това, че в нея ще останат остатъциМИВКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на СЛАМА - Главата на четката може да се замени при замърсяване, не се притеснявайте за това, че в нея ще останат остатъци.Преносимо средство за почистване на бутилки-изящна изработка изработка от хранителен материал ви позволява да го използвате с лекота.ЧЕТКА за бутилки с дълга дръжка-тя не е драскотина бутилка и го запазва в най-чисто състояние.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на СЛАМА за бутилки-Препарат за почистване на бебешки бутилки - Дългата дръжка на четката може да се получи директно до дъното шишета за почистване, и това не е лесно.

Към свойства

Продукти в категория