• New
Щипки за коса за Момичета, Лъкове, Комплект Аксесоари за коса, 20 бр, Нескользящие Цветни Метални Щипки за Деца, Детски Цветни Щипки за коса, Щипки за коса за деца (ком?

Щипки за коса за Момичета, Лъкове, Комплект Аксесоари за коса, 20 бр, Нескользящие Цветни Метални Щипки за Деца, Детски Цветни Щипки

BGN 4.80
Наличност
Налично за поръчка

Запознайте се с нашите фиби за коса за малки момичета в асортимента!Разнообразие от игли за коса за малки момичета, които ще задоволят всички ваши нужди в много случаи, като образование представа, чаеното парти, сватба и др, това ще бъде чудесен подарък за Нова година или рожден ден за момичетаЛилаво лък за коса с фиби за деца, украсени с бяло-синьо цвете за даване на банту по-ярки цветове.Зелени игли за коса в голям рубчик за деца с тънък косъм.Детски щипки за коса и лъкове : Големи щипки за коса от крокодилска кожа с бантиком за тънка коса на малко момиче, в това число детски розови щипки за коса с принтом под формата на блестящи звезди и обикновен детски фиби за коса с лъкове. малки фиби за коса от кожа на алигатор с черен цвят и мини-вино, щипки за коса с лъкове за малки момичета; 1 бр. розова метална шнола във формата на капкейка и 1 бр. метална фиба за коса във формата на синьо облаците. метални щипки за коса с цветя модел за момичета в различни цветове, правят полагане на косата забавна и цветна за всички възрасти.

Към свойства

Продукти в категория