• New
Wiwpar Марлевая Обогатяване с Цветна Корона, Цветни Шапки, гумени ленти за Коса, Ластични Превръзки на Главата за Момичета, за бебета и Деца (Син)

Wiwpar Марлевая Обогатяване с Цветна Корона, Цветни Шапки, гумени ленти за Коса, Ластични Превръзки на Главата за Момичета, за бебета

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

★ Изискани материали и изящна изработка производствоИма 3 различни цвята. ★ Вид цвете : 13 * 6 виж Максимална дължина при разтягане на : 27-30 виж Тежи 10 грама.Може да се носи всяка прическа. ★ Ластикът за коса, много е безопасна, тя може да се носят директно в съответствие с прическа на вашето дете. ★ Подходящи за много случаи : подходящ за цветни момичета, сватби, партита, юбилей, танци, представяне, рожден ден, ден за защита на децата, снимки или други специални случаи. ★ Ако има някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще решим за вас възможно най-скоро. ★ За този продукт ★ Прост, но модерен! ♬ Опитай това! ♬ ♬ Много необичайно колие, което може да се добавят пикантност на всеки образ, елегантния или ежедневното. ♬♬Идеалният подарък за жени и момичета♬ ♬ Подходящи за всяко състояние♬ ★ Обърнете внимание ★ поради ръчно измерване на размера може да се различават малко.Поради показване на снимки на изображението не може да гарантира, че цветът, показан на страница, съвпада точно с истински цвят на стоките.Ще се опитам да обясня. ★ Политика за връщане ★ 1. Стоки, които имат проблеми с качеството, могат да се свържат с нас за връщане или замяна в рамките на 3 дни след получаване на вашия продукт. Всеки продукт, който е бил в употреба, връщане и размяна не може да бъде.

Към свойства

Продукти в категория