• New
Kisangel 2 Комплекта Набор от Практични пилочек за нокти Новородени за Подрязване на Нокти Професионални Електрически Ножици За оформяне Безопасни Комплекти Ножици П?

Kisangel 2 Комплекта Набор от Практични пилочек за нокти Новородени за Подрязване на Нокти Професионални Електрически Ножици За

BGN 6.79
Наличност
Налично за поръчка

Сигурност комплект за нокти за новородени : Нашият детски комплект за нокти ще стане най-добрият помощник на майкитеРедовното подстригване на ноктите на вашето бебе ще помогне за предотвратяване на расцарапывание им на кожата и намаляване на риска от гризе пръста.Комплект за грижа за малко дете : лесно подстригайте ноктите и не наранява пръстите.Елегантен дизайн на режещата глава предпазва от случайно нараняване на детето.Комплект детски пилочек за нокти : в набор от детски клещи за нокти включват по 5 малки средства от всеки набор, включително 1 кусачка за нокти, 1 пила за нокти, 1 нокторезачки, 1 пинсети, 1 кутия за съхранение.Детски комплект за нокти : Детски комплект за нокти е изработен от висококачествен материал, пластмаса. Не съдържа ръжда и химични вещества, които не предизвикват дразнене.Ние можем да бъдем уверени в това.Комплект за грижа за детски ноктите : Общият стил на дизайна, в основата закръглени, за да се избегне нараняване на деца по време на употреба.Кръст Бод Пакетът включва 2 комплекта x детски комплекти за нокти Характеристики -Размер : 7,80x5,80x3,00 см/3,07x2,28x1,18 инча сигурност комплект за нокти за новородени. - Детски комплект за нокти е изработен от висококачествен материал, пластмаса. не съдържа ръжда и химични вещества, които не предизвикват дразнене.Ние можем уверено да използват детски нокторезачки. - Всички детайли се съхраняват в един калъф, който осигурява защита от прах и съхранение на бебешка педикюрного набиране. - Общият стил на дизайна, в основата закръглени, за да се избегне нараняване на деца по време на използване на комплекта за грижа за ноктите на бебето.

Към свойства

Продукти в категория