• New
Cabilock 5 бр. Стенни Подвесная Кутия за Хартия, Контейнер С Орнаменти, Поставки за Салфетки, Декоративен Диспенсер За Хартия, Държач за Кърпички В Банята, Настолни Кути?

Cabilock 5 бр. Стенни Подвесная Кутия за Хартия, Контейнер С Орнаменти, Поставки за Салфетки, Декоративен Диспенсер За Хартия, Държач

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

Багажник-органайзер за кухненски опаковката : Rack-органайзер за кухненски опаковки, с гладка повърхност и приятна на допир, безопасно и практично, лесно е деформиран и да избледняватСтенен диспенсер за хартиени кърпички : Прост и креативен дизайн, създаващ приятна и комфортна атмосфера във вашия дом.Кутия за салфетки с хартиени кърпи за ръце титуляр : Лесен за дизайн на кутия за салфетки за фермерска къща, която създава топла и приятна атмосфера във вашия дом.Диспенсер за кърпи / хавлии : Този лигав стенен монтаж кутия за съхранение може да украсявам навсякъде.Държач за кърпички за кърпи за гостите : Изработен е от висококачествен материал, този продукт е здрава, лесна за използване и спестява време.Осъществяване списък 5 x Кутия за салфетки, Особености -Материал : Декоративни кутии за салфетки от домашни любимци -Размер : 29,00 X12,50 X9,50 см / 11,40 X4,91 X3 Висящи контейнери за хартиени кърпички. -Цвят : зелено Поставки за салфетки -Лесен и модерен, перфектен за баня, удобства, хол, спалня, ресторанта, офиса и т. Стенен държач за хартиени кърпи. - С гладка повърхност и добро усещане за ръце, безопасно и практично, стенни салфетка лесно е деформиран и да избледняват.

Към свойства

Продукти в категория