• New
NUOBESTY Бяла Corkboard Дъска В Рамка с Цвят Каки Квадратни Табла на Жени За Бележки в Спалнята Обяви Push-Съобщение Училищна Борова Стена в Бяла Рамка Офис Корк За Дома Съвре?

NUOBESTY Бяла Corkboard Дъска В Рамка с Цвят Каки Квадратни Табла на Жени За Бележки в Спалнята Обяви Push-Съобщение Училищна Борова

BGN 7.39
Наличност
Налично за поръчка

CORKBOARD ОБЯВИ - идеален за домашно, офис и училищна употребаВРАТИ-ВЪНШНИ ПАНЕЛИ, Предназначени за настаняване на документа, показване на снимки и други комуникационни нужди, повишаване на ефективността и организация на пространството.ОБЯВИ "ДОБРЕ ДОШЛИ" - обяви с пробковыми игли - Заоблен Дърво.ДЕКОРАТИВЕН КОРК ДЪСКА - лесно да ги носите със себе си благодарение на гъвкавост на тялото.Рекламна ДЪСКА -Corkboard дъска за обяви обяви Нажимные Игли Обяви обява Бележка за Спални Домашен офис, Училище.CORKBOARD ОБЯВИ - идеален за домашно, офис и училищна употреба.ВРАТИ-ВЪНШНИ ПАНЕЛИ, Предназначени за настаняване на документа, показване на снимки и други комуникационни нужди, повишаване на ефективността и организация на пространството.ОБЯВИ "ДОБРЕ ДОШЛИ" - обяви с пробковыми игли - Заоблен Дърво.ДЕКОРАТИВЕН КОРК ДЪСКА - лесно да ги носите със себе си благодарение на гъвкавост на тялото.Рекламна ДЪСКА -Corkboard дъска за обяви обяви Нажимные Игли Обяви обява Бележка за Спални Домашен офис, Училище.Списък на пакетите 1 x Corkboard дъска за обяви Характеристики, идеален за домашно, офис и учебен използването на информационни табла. -Размер : декоративен корк дъска с размери около 30x30x0,8 см. Материал : Дърво Corkboard обяви. - Изработена от висококачествен материал за трайни и практично за използване на Корк плочки. - Подходящ за професионална и лична употреба, Мини-бюлетин от дебелото корк дъска.

Към свойства

Продукти в категория