• New
J. muid DC 12v 10A 433 Mhz дистанционно 4-канален Радиочестотни Релеен приемник с 4 Радиочастотными предаватели за Осветление, Гаражни врати Двигател на тента (предавател 4 цв?

J. muid DC 12v 10A 433 Mhz дистанционно 4-канален Радиочестотни Релеен приемник с 4 Радиочастотными предаватели за Осветление, Гаражни

BGN 15.33
Наличност
Налично за поръчка

【Автоматична сигурност】 Дистанционно реле използва радиочестотен технология, модул за безжично предаване 433 Mhz, честота на повторение на обучение код ниска, висока степен на сигурност, с помощта на режим на повторно обучение, когато дистанционното управление е загубено, можете да премахнете стария код и да научат нов код, винаги под ваш контрол 【Высокочувствительная защита от смущения】 модул за безжичен прием на ключа за дистанционно управление 12 В, висока чувствителност на сигнала, силна защита от смущения, на разстояние на дистанционното управление, стабилността на сигнала.Режисьор безжична кодиране с независим контрол и липса на смущения.Максимален обхват на действие е 164 фута / 50 м и е на достъпна цена. 【Няколко режима на работа】Безжична реле J. muid има 3 режима на работа, а именно pulse / незабавен, задържане / превключване и режим на заключване.И промяна на шаблони е по-лесно, отколкото на други шаблони.Програмируеми радиочастотные предаватели и приемници могат да бъдат гъвкаво конфигурирани от гледна точка на количеството и режима на работа, за да отговори на почти всички изисквания за използване. 【 Компактен и чувствителен】 Стабилна производителност, малък размер, висока чувствителност на приемане.Различни цветове на дистанционното управление може да попречи на членове на семейството от объркване помежду си. 【Широко приложение】 Това радиочастотное реле дистанционно управление DC12 V433mhz е широко използван в области, индустриален контрол и сигурност, като например устройство за превключване на къси и дълги разстояния, осветителни тела, двигатели, дистанционни управления, безжични охранителни алармени системи, безжични врати аларма, безжични контролери и т.

Към свойства

Продукти в категория