• New
3D BDX Желязо Remover - Премахва спирачна прах, на окисляване на желязото и валежите с автомобилни джанти и боя 16 грама.

3D BDX Желязо Remover - Премахва спирачна прах, на окисляване на желязото и валежите с автомобилни джанти и боя 16 грама.

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ на ЖЕЛЯЗО ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ 3 D BDX - това е универсално средство за премахване на метални дъжд, който обеззараживает колела и боята, без да уврежда повърхността!.НИЕ ПРИКРЫВАЕМ ВАШАТА МАШИНА . Почистете и отстранете замърсяването с гуми, дискове, бои, отработените газове, както и повечето други външни повърхности като средство за обучение на автомивка на автомобила с помощта на нашата формула easy спрей and rinse!.КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЛИЛАВО, ТОЛКОВА по-ДОБРЕ . Визуален лилаво 3 D BDX показва, че продуктът работи и почиства замърсени участъци от желязо и мазнини окисляване. колкото повече лилаво, толкова повече мръсотия се измива!.ЗАЩИТЕТЕ ПОВЪРХНОСТ ЗА ПО-ДЪЛЪГ СРОК на . Използвайте 3 D BDX преди мивка на автомобила, за да сте сигурни, че сте премахнали всички натрупвания на желязо, ръжда и окисляване, които се образуват в резултат на ежедневното шофиране на кола.С ГОРДОСТ ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ .Ние сме ангажирани в изследвания и създаването на средства за грижа за екстериор и интериор на автомобили вече повече от 25 години.Четвърт век ние предоставяме на нашите клиенти безкомпромисно качество.Дерзайте, опитайте средство за премахване на гладене за ваше удобство, което е проверено от времето и на когото имате доверие.СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ на ЖЕЛЯЗО ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ . 3 D BDX - това е универсално средство за премахване на метални дъжд, който обеззараживает колела и боята, без да уврежда повърхността!.НИЕ ПРИКРЫВАЕМ ВАШАТА МАШИНА . Почистете и отстранете замърсяването с гуми, дискове, бои, отработените газове, както и повечето други външни повърхности като средство за обучение на автомивка на автомобила с помощта на нашата формула easy спрей and rinse!.

Към свойства

Продукти в категория