• New
Светещи Декорации От виртуален скелет на Хелоуин, Висящ Скелет на Хелоуин, Светещи в Тъмното Декор, Аксесоари За Парти на Хелоуин, Декорация На помещения и на улица?

Светещи Декорации От виртуален скелет на Хелоуин, Висящ Скелет на Хелоуин, Светещи в Тъмното Декор, Аксесоари За Парти на Хелоуин,

BGN 10.17
Наличност
Налично за поръчка

[Регулируем дизайн] Светещи декорации-скелети за Хелоуин проектирани и с регулируеми челюсти, рамене, лакти, запястьями, бедрата и коленете си, с гъвкав дизайн в съответствие с вашите декоративни нужди, подходящи за различни места и случаи [Страшно тялото на скелета] Окачени светещи декорации-скелети за Хелоуин са изработени в различни размери по ваш избор, имат страшно външен вид, създават ужасна обстановка за Хелоуин партита. [Светят в тъмното ] Окачени светещи скелети имат светлинен дизайн, който свети в тъмното, чрез абсорбиране на светлината ден и светясь през нощта, създавайки ефект на духове в продължение на дълго време. [Практични аксесоари за партита] Украса във формата на скелет на Хелоуин, на светлината в тъмното, идеален за Хелоуин, Деня на мъртвите, вампирских партита, партита на вещици, страшни партита и карнавали, идеален избор за празнични подаръци и декорации, популярни както при деца, така и при възрастни. [Лесно да се мотае] Хелоуин светещи в тъмното скелет разработен с въже, за по-лесно захващане, лесен и удобен за ползване в движение, перфектен томбола, за да изплаши всички в страната. [Регулируем дизайн] Светещи декорации-скелети за Хелоуин проектирани и с регулируеми челюсти, рамене, лакти, запястьями, бедрата и коленете си, с гъвкав дизайн в съответствие с вашите декоративни нужди, подходящи за различни места и случаи. [Страшно тялото на скелета] Окачени светещи декорации-скелети за Хелоуин са изработени в различни размери по ваш избор, имат страшно външен вид, създават ужасна обстановка за Хелоуин партита. [Светят в тъмното ] Окачени светещи скелети имат светлинен дизайн, който свети в тъмното, чрез абсорбиране на светлината ден и светясь през нощта, създавайки ефект на духове в продължение на дълго време.

Към свойства

Name:
Halloween Luminous Skeletons
Size:
S 40cm/15.75inch:
M 70cm/27.56inch:
L 90cm/35.43inch:
Packing List:
1* Halloween Luminous Skeleton :

Продукти в категория