• New
Този флаг Афганистан 3x5 фута: Тайният двупосочен афганистански национален флаг, изработен от найлон, защитени от силен вятър, месингови втулки, защита от uv, празнич?

Този флаг Афганистан 3x5 фута: Тайният двупосочен афганистански национален флаг, изработен от найлон, защитени от силен вятър, месингови

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

【Луксозно качество на изработка】 Знаме на Афганистан е бродиран плътно, без загуба на бодФлаг изработен от ултра силна 210 D найлон, нашиты ивици с двойно игольчатым заключване, 4 серии по ширинке. 【Стил люверсов】Афганистански флаг от найлон премиум-клас е брезентовую дюза с тези пръстени, втулками.Трайни ръкав позволяват здраво, за да запази флаг за поле (поле в комплекта не са включени). 【Здрав материал】 Този здрав 210 D найлон знаме на Афганистан е специално проектиран.Материалът е водоустойчив и устойчив на избледняване, което ще ви позволи да използвате по-дълго флаг. 【Покажете гордостта си】 Знаме на Афганистан качество - перфектен символ, за да покаже своята гордост.Може да се използва като подарък за вашите приятели и роднини.Нека представим вашата гордост на един стълб или декор на стената. 【Гарантирано качество】 Това знаме премиум-клас.Ние подкрепяме ФЛАГ на марката DANF.Ние предлагаме "Гаранция за качество 120 дни", ако се сблъскате с някакъв проблем, не се колебайте да се свържете с нас!. 【Луксозно качество на изработка】 Знаме на Афганистан е бродиран плътно, без загуба на бод.Флаг изработен от ултра силна 210 D найлон, вшитые ленти с двойна игольчатой шевове, 4 серии по ширинке 【Стил люверсов】Афганистански флаг от найлон премиум-клас е брезентовую дюза с тези пръстени, втулками.

Към свойства

Продукти в категория