• New
Meciam Гривна за Магнитотерапии при Артрит, Гривна за Облекчаване на Болки, Стилна Гривна за Подобряване на Здравето, Регулируема Дължина, Лъскави Бижута, Титан вериж?

Meciam Гривна за Магнитотерапии при Артрит, Гривна за Облекчаване на Болки, Стилна Гривна за Подобряване на Здравето, Регулируема

BGN 12.59
Наличност
Налично за поръчка

【 Подобряване на здравето 】 - Гривна за магнитотерапии е изработен от магнезиева камък и съдържа богати на микроелементиЖена гривна от титанов неръждаема стомана използва магнитното поле на магнит за оказване на медицинска помощ.Гривна помага за облекчаване на болки при артрит и подобрява кръвообращението. 【 Висококачествени материали 】 - Гривна за магнитотерапии е изработен от висококачествена неръждаема стомана 316 L и е противоалергичен.Блестящ кубичен цирконий има солидна технология на вмъкване, която лесно се отстранява, а закопчалката е достатъчно здрава, за да гривна случайно не падна. 【 Стилен дизайн 】 - Гривна за магнитотерапии е украсен с прозрачен кубическим цирконием, който искри като звезди, не само магнитни гривни, но и модни бижута, гривни за облекчаване на болки при артрит, помага за украса на всяко облекло. 【Применимая група 】 - Гривна за магнитотерапии е подходящ за хора, работещи в индустрията с високо налягане, които имат продължителен контакт с електронни устройства, дълго време играят на мобилни телефони, които се нуждаят от облекчаване на умора след тренировка и да обърнете внимание на здравето. 【 Регулируем дизайн 】 - Ще получите гривна за магнитотерапии, допълнителни игли, мека кърпа за полиране и инструмент за премахване на връзки за регулиране на дължината на магнитната гривна по поръчка.Дължина 8,27 инча (21 см), ширина на 0,27 инча (0,7 см) максимално регулиран под всяка китката размер. 【 Подобряване на здравето 】 - Гривна за магнитотерапии е изработен от магнезиева камък и съдържа богати на микроелементи.Жена гривна от титанов неръждаема стомана използва магнитното поле на магнит за оказване на медицинска помощ.Гривна помага за облекчаване на болки при артрит и подобрява кръвообращението. 【 Висококачествени материали 】 - Гривна за магнитотерапии е изработен от висококачествена неръждаема стомана 316 L и е противоалергичен.

Към свойства

Продукти в категория