• New
Овлажнител на въздуха HEXL Everlasting Flower Cool Mist с 7 Цветни led крушки, дифузор за Ароматерапия, USB Мини Безшумен Овлажнител с Автоматично изключване (Цвят: D)

Овлажнител на въздуха HEXL Everlasting Flower Cool Mist с 7 Цветни led крушки, дифузор за Ароматерапия, USB Мини Безшумен Овлажнител

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

[Комбинация с ароматерапия и овлажняване] Този овлажнител може не само хидратира, но и се прилага водоразтворими етерични масла като ароматерапия [Функция на овлажняване] Поддържайте влажността в помещението на ниво 30-40%, което може да намали сухота на околната среда в помещението, като по този начин се предотвратява сърбеж на кожата, настинка, намаляване на алергични и сухота в очите.Овлажнител на въздуха се превърна в незаменим продукт за живот в условия на сух въздух. [Безопасно автоматично изключване] Вграден сензор за нивото на водата, когато нивото на водата по-долу е безопасно, той автоматично изключва захранването. [Тиха работа] Този мини-овлажняващ крем, подходящ за спални и офиси, работи тихо, нивото на шум не надвишава 36 db, и той не ще алармата на вас или вашето семейство при използване през нощта / по време на работа. [Малък и удобен] Преносим и компактен дизайн позволява лесно да го носите със себе си навсякъде.USB-захранване съвместим с USB порт всяко устройство, което гарантира, че може да се използва в спалнята, офиса и колата. [Комбинация с ароматерапия и овлажняване] Този овлажнител може не само хидратира, но и се прилага водоразтворими етерични масла като ароматерапия. [Функция на овлажняване] Поддържайте влажността в помещението на ниво 30-40%, което може да намали сухота на околната среда в помещението, като по този начин се предотвратява сърбеж на кожата, настинка, намаляване на алергични и сухота в очите.Овлажнител на въздуха се превърна в незаменим продукт за живот в условия на сух въздух. [Безопасно автоматично изключване] Вграден сензор за нивото на водата, когато нивото на водата по-долу е безопасно, той автоматично изключва захранването. [Тиха работа] Този мини-овлажняващ крем, подходящ за спални и офиси, работи тихо, нивото на шум не надвишава 36 db, и той не ще алармата на вас или вашето семейство при използване през нощта / по време на работа.

Към свойства

Продукти в категория