• New
RUITAIQIN СЕ 1 бр., кристали естествен розов кварц, Лазурит, Камък във формата на сърце, Полиран Интериор, Лечебни естествени камъни и минерали YLSH0120 (Цвят: Лазурит)

RUITAIQIN СЕ 1 бр., кристали естествен розов кварц, Лазурит, Камък във формата на сърце, Полиран Интериор, Лечебни естествени камъни

BGN 44.37
Наличност
Налично за поръчка

-100% естествен кварцов кристал, лечебен камък -Полирана, гладка повърхност. -Допринася за физическо здраве, концентрация, духовния растеж.Тези камъни са много подходящи за вътрешни облицовки, като пълнители за вази, декоративни орнаменти, аксесоари за аквариуми и т. тя може да се използва за направата на различни бижута, а също и за сватби на открито, фонтани, саксийни растения и други занаяти. -100% естествен кварцов кристал, лечебен камък. -Полирана, гладка повърхност. -Допринася за физическо здраве, концентрация, духовния растеж.Тези камъни са много подходящи за вътрешни облицовки, като пълнители за вази, декоративни орнаменти, аксесоари за аквариуми и т. тя може да се използва за направата на различни бижута, а също и за сватби на открито, фонтани, саксийни растения и други занаяти.Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас.Моля, не върнете стоката по ваше желание, благодаря за вашето сътрудничество!1 бр. природни кристали от розов кварц, лазурит, камък във формата на сърце, полиран интериор, исцеляющий Описание : -100% чисто нов и високо качество-Това е добър подарък за приятелите си, семейспецификация : Тип : кристалното сърце Основен цвят : както е показано на снимката Размер : 45-50 мм пакет включва : 1 бр.

Към свойства

Продукти в категория