• New
4 Опаковки Меки Силиконови Детски Играчки За никнене на млечни зъби, Детски играчки за Дъвчене за ранното развитие, Лесно Тенис и чисти Подарък играчки-прорезывате?

4 Опаковки Меки Силиконови Детски Играчки За никнене на млечни зъби, Детски играчки за Дъвчене за ранното развитие, Лесно Тенис

BGN 2.00
Наличност
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【4 серии играчки】 В комплекта са включени и 4 различни дизайна инструменти и цветни играчки-прорезыватели.Атрактивен дизайн ще донесе по-голямо удоволствие на бебетата. 【Текстурирани играчка за никнене на млечни зъби】Детски играчки за никнене на млечни зъби са издатини с различна форма, може да облекчи дискомфорта прорезывающихся венците на бебето, което помага на колкото се може по-рано да се изработи добри навици за хигиена на устната кухина. 【Забавни играчки за ранно развитие на】 Тези детски играчки за дъвчене е доста мек, заоблен дизайн и ниско тегло са идеални за улавяне и задържане на детето си.Много ярки цветове, за визуална стимулация допринасят за докосване на развитието на децата и развиват гъвкавост техните малки ръце. 【Лесно се почистват и се пренася】 Детски играчки-прорезыватели трайни, те могат да се използват многократно и се пере.Използвайте пара или вряща вода за почистване на детски прорезывателей преди дъвчене и го оставете да изсъхне по естествен начин след измиване.С 2 удобни джапанки, които могат да бъдат прикрепени към облеклото на вашето дете лесно да ги използвате навсякъде. 【Подарък за деца】 Играчки за никнене на млечни зъби - това е необходимо за бебета.

Към свойства

Продукти в категория