• New
Чанта за носимого молокоотсоса BM13YG Подходящ за молокоотсосов тип Momcozy, Medela, Lansinoh, Elvie, Willow, 2-те Слойная Преносим чанта за молокоотсоса за работещи майки и допълнител?

Чанта за носимого молокоотсоса BM13YG Подходящ за молокоотсосов тип Momcozy, Medela, Lansinoh, Elvie, Willow, 2-те Слойная Преносим

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

Изработена от висококачествена тъкан, по-трайно и устойчиво на надраскванеДебела вътрешно уплътнение за надеждна защита на молокоотсоса или допълнителни части.Молокоотсос и аксесоари в комплекта не са включени.Най-горния прозрачен джоб с цип за съхранение на малки принадлежности за помпата или салфетки и мокри кърпи. 6 Еластични ленти за закрепване зарядно кабел и крем за зърната на гърдите, за да ги поддържа чист и подреден, мрежест джоб за съхранение на еднократни подложки за хранене. Конструкцията на дъното с протираемой дебела подплата осигурява надеждна защита на електрически молокоотсоса. 2 сменяеми разделител за удобно съхранение на различни опаковки или бутилки за кърма.Празен, подходящ за повечето стандартни марки молокоотсосов.Двоен цип за по-лесен достъп до продуктите.Задни таен джоб за телефон.След използване като изпомпване на него също може да се използва като пакет за обяд за пикник.Горната здрава дръжка за лесно пренасяне.Задни багажното колан позволява закрепване на чантата към багажу.Размери : 10" (Д) X6.Размера на долния слой на : 10 "X6,7"X5,3". ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО – Чанта за помпа е изработена от висококачествена тъкан с надеждни светкавици, които позволяват тя да бъде лесно да стои самостоятелно. Здрава дръжка, заден таен джоб, багажното колан и дебела вътрешна подплата осигурява надеждна защита на нашите продукти.ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ - Горния слой е предназначен за съхранение на някои сухи елементи и аксесоари за молокоотсоса, като кабел за зареждане, крем за зърната на гърдите, тампон за гърдите; Той може да ги чисти и спретнати.

Към свойства

Продукти в категория