• New
BESPORTBLE 300 Бр Пенопластовое Твърдо Сърце Самоделни Бижута Детско Занаят Декор във формата на Сърце Полистирен Топки Сватбени Кръгли Форми От Стиропор Стоки за Броде?

BESPORTBLE 300 Бр Пенопластовое Твърдо Сърце Самоделни Бижута Детско Занаят Декор във формата на Сърце Полистирен Топки Сватбени

BGN 10.50
Наличност
Налично за поръчка

Фигури от бяла пяна : отличен материал за производството на расписных бижута със собствените си ръце, които може да се развие детското въображение и практически уменияКръгли топки от стиропор : Топки от стиропор със сърца - добри топки за работи, които могат да развият въображението и творческите умения на вашите деца.Блок : Твърди полистирен сърцата На безопасно стиропор, леки, практични и декоративни, за да ви дадем приятни усещания от употреба.Сватбени топки от стиропор : ? Перфектният аксесоар за diy, пяна във формата на сърце - това е един проект, за вас и вашите деца. топки за diy : малки сърца от стиропор, които са лесни за експлоатация и са удобни за съхранение, можете да ги използвате с доверие.Фигури от бяла пяна : отличен материал за производството на расписных бижута със собствените си ръце, които може да се развие детското въображение и практически умения.Кръгли топки от стиропор : Топки от стиропор със сърца - добри топки за работи, които могат да развият въображението и творческите умения на вашите деца.Блок : Твърди полистирен сърцата На безопасно стиропор, леки, практични и декоративни, за да ви дадем приятни усещания от употреба.Сватбени топки от стиропор : ? Перфектният аксесоар за diy, пяна във формата на сърце - това е един проект, за вас и вашите деца. топки за diy : малки сърца от стиропор, които са лесни за експлоатация и са удобни за съхранение, можете да ги използвате с доверие.Пратката включва 300 топки от стиропор във формата на сърце Характеристики - Размер : 3,00 X3,00 X2,50 см/1,18 X1,18 X0 играчки за децата. - Цвят : Бял полистирен сърца във формата на сърце, полистирен сърца, пенопластовый балон във формата на сърце, форми за пяна, бели полистирен сърдечен форма, полистирен топки за бродерия, полистирен топки за торта, модел торта във формата на сърце, полистирен сърца за бродерия - Материал : пенопластовый топка, украса със собствените си ръце - Готовият продукт може да изиграе много добра декоративна роля за партита с различни теми, като например сватбени аксесоари за бродерия.

Към свойства

Продукти в категория