• New
Фиби копчета за дънки GTAAOY Bear, 6 Двойки Регулируеми деним заколок копчета, Утяжка талията на панталоните, без да пришивания, Скоби за панталони Копчета за смяна на дъ?

Фиби копчета за дънки GTAAOY Bear, 6 Двойки Регулируеми деним заколок копчета, Утяжка талията на панталоните, без да пришивания,

BGN 2.00
Наличност
Налично за поръчка

?【Осъществяване】 : Mailto включва 12 бр /6 комплекти игли с мечи бутони.Можете да изберете от много цветове. оставете за малко на тази къща, че с течение на времето може да реши проблема с прекалено широки дрехи.Нека животът ти винаги да бъде спокойна и елегантна, и няма да се бърза, когато се сблъскате с проблеми. ?【Качествен материал 】 : Игли за копчета Bear Jeans са изработени от висококачествен метал, който е трайна и трудно се поддава на корозия.Той не согнется и не ще се счупи под натиска на пръста си. ?【Лесна употреба】 : Тези комплекти куки и проушин са лесни за използване и ефективни обков за всяко облекло на проекта; 2 части могат да се носят близо един до друг. ?【Дизайн без нокти】 : Благодарение на тази регулируема деним пуговице си колан може да се замени с големи или малки, подвижни, регулиране на надеждна, без инструменти, без шиене, подвижни и многократна употреба. ?【МНОГОЦЕЛЕВИ】 : може да се използва за джинси, поли, панталони, яки и т.

Към свойства

Продукти в категория