• New
Тъмно сини Ивици с бродерия под формата на морския Черепи и Рози, Гладки Ивици, Нашивка с аппликацией, Обичай Ленти за раници за мъже, Момчета, Момичета, (Цвят: # 1)

Тъмно сини Ивици с бродерия под формата на морския Черепи и Рози, Гладки Ивици, Нашивка с аппликацией, Обичай Ленти за раници за

BGN 1.42
Наличност
Налично за поръчка

✅ РАЗМЕР : Всеки 4 "* 3" инча ✅ ВИСОКО КАЧЕСТВО : Приутюжьте или пришейте заплату с подробности бродерия към всеки предмет, дрехи.Издръжлив, устойчив на абразия материал с отлично качество вискоза премиум-клас. ✅ЛЕСНО : идеален за декорация на вашите дънки, шапки, чанти, сака и ризи.Само за 30 секунди, можете да създадете дрехи собствен стил. ✅ СУБСТРАТ : сверхпрочная топлинно запечатване лепило агент в основата.Тази нашивку може да прогладить желязо или шият към всяко облекло.Отлична производителност машинно пране.Това никога не снимется. ✅ СИГУРНОСТ : Суровините са минали проверка.Нашият парцел е безопасна.Как се гали в Заплатке1.Разпространяването на основния продукт на равна, термостойкой повърхността.За да се уверите, че продуктът ще осигури добра повърхност, за да се ленти, първо прогладьте го желязо. Поставете помощ в избрано от вас позиция.Залепваща страна трябва да прилепва плътно към основния плат.Уверете се, че на пластира не искривлена. Загрейте ютията.Включете най-горещата температура, която може да издържи вашата кърпа.НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ STEAM ПО ВРЕМЕ НА ПОЛАГАНЕТО!Уверете се, че опцията "пара" е изключен и че във вашия утюге няма вода. Покрийте с лепенка тънка кърпа.Внимавайте, за да не се наруши разпоредба на пластира.Кърпи предпазва самата заплату и околната тъкан. Поставете на нагряване с ютия върху пластира и натиснете.Задръжте ютията там за около 30 секунди.Натискам колкото се може по-силно, силно натискане. Махнете ютия и дайте пластырю да се охлади.

Към свойства

Продукти в категория