• New
Сапун ястия Cabilock, 1 бр., Силиконов препарат за съдове във формата на листенца, Творчески държач за сапун във формата на Цвете, Домакински Сливная препарат за съдове, ?

Сапун ястия Cabilock, 1 бр., Силиконов препарат за съдове във формата на листенца, Творчески държач за сапун във формата на Цвете,

BGN 4.43
Наличност
Налично за поръчка

Креативен дизайн във формата на листенца, много оригинален и ефектенОтличен за душата, баня, плотове, кухни и много други.Изработен от материала за продължителна употреба.Здрава конструкция, лесна употреба, не е толкова лесно да се промъкнат.Водата ще се оттича с поставка за сапун, така че сапун, не ще бъде лесно да се счупят.Описаниеэто кутия за съхранение на сапун, изработени от материали, предназначени за продължителна употреба.Тази сапунерка - практичен инструмент за запазване на сапун суха и гигиеничным.Водата ще се оттича с поставка за сапун, така че сапунът ще се използва за дълго време.за използване в банята или кухнята.Характеристики - Цвят : розов. - Материал : силикон. - Размер : около 12,5x12,5x3,6 виж - Произведен от материал за продължителна употреба. - Здрава конструкция, лесен за използване, не е лесно да се плъзга. - Водата ще се оттича с поставка за сапун, затова сапун, не ще бъде лесно да се счупят. - Чудесно за душата, баня, плотове, кухни и много други.

Към свойства

Продукти в категория