• New
Cabilock 3 бр Тип Sub Бял Тава Бутилка за Течности, Аксесоари под формата На Душ Вана Мрамор Диспенсер за Сапун Saver Керамични Празен Лосион Селски Еднократна употреба Фор?

Cabilock 3 бр Тип Sub Бял Тава Бутилка за Течности, Аксесоари под формата На Душ Вана Мрамор Диспенсер за Сапун Saver Керамични

BGN 1.67
Наличност
Налично за поръчка

Държач за сапун ястия - идеален за течен сапун, смеси от етерични масла, масажни масла, крем за вана, шампоан и така нататъкПрепарат за съдове за ДУШАТА е Изработена от безопасни материали, отличава се с изискан качество на производство и издръжливост.КЕРАМИЧНИ ФЛАКОН за ШАМПОАН - Запазете течността в безопасност вътре в тубичката и лесно пръскайте течност.Препарат за съдове-Допълнителен флакон е изработен от висококачествен материал and more .препарат за съдове за баня. КОНТЕЙНЕР за СЪХРАНЕНИЕ в банята -Купувайте с увереност.Ние гарантираме отлично обслужване на всеки клиент.Ако имате някакви въпроси, съмнения или проблеми с услуги след продажбата услугата, първо се свържете с нас.Списък на опаковки, 3 x бутилка за лосион Характеристики - Цвят : бяла бутилка за масажни масла - Допълнителна бутилка е направена от висококачествен материал, още и бутилка за шампоан в банята. - Тя може да се използва и като притежател на сапуни, че практически при използване на флакон-помпа за лосион. - Идеален за течен сапун, смеси от етерични масла, масажни масла, крем за вана, шампоан и така нататък. - Конструкция на притискателния тип и ще получите сапун за ръце вътре в него, във флакон с дозатор за сапун за ръце. - Размер : Около 15.00 см / кутия за сапун ястие 5.

Към свойства

Продукти в категория