• New
ПРЕНОСИМ 1 Комплект Тример за копитата на Аксесоари за нокти, Аксесоари за Крави Машинка за нокти Двоен Нож За Копитата на Стригане на Копитата на Овцете Острилка з?

ПРЕНОСИМ 1 Комплект Тример за копитата на Аксесоари за нокти, Аксесоари за Крави Машинка за нокти Двоен Нож За Копитата на Стригане

BGN 2.67
Наличност
Налично за поръчка

НОЖ за копитата на еднократна употреба - заоблени ъгли и плавните ръбове, кожата лесно се надраскаКОМПАКТЕН НОЖ за копитата - Изработен от висококачествени материали, с добра квалификация, е здрава и практични.КУЗНЕЧНЫЕ ИНСТРУМЕНТИ - Удобни за употреба, имат преносими размер и могат удобно да се съхраняват.За многократна употреба нож за копитата- , устойчив на абразия, защитен от ръжда, му е лесно да се деформира, vi, Нож за копитата - е Изработен от неръждаема стомана и дърво, е трайна и е безопасен за продължителна употреба.Пратката включва 1 х нож за копита 1 х Отвертка Характеристики -Материал : Неръждаема стомана, дърво Десен нож за копитата -Размер : 22,00 X3,50 X2,00 см/8,65 X1,38 X0 нож за нокти за кози. -Цвят : както е показано ергономичен тример за копитата -най-вече за маникюр конски нокти, почистване на подков, и ще имате добър опит за езда или надбягвания с ергономичен дизайн тример за копита. -Благодарение на гуманизированному дизайн дръжки, това прави катер по-удобен за използване. Удобен нож за копита.

Към свойства

Продукти в категория