• New
2 Бр. Чанта за сено за конете, Голяма чанта за сено за хранене на козите, конете, 600D Найлон чанта за сено за Конете, чанта за хранене на Коне, Чанта за съхранение с Мета?

2 Бр. Чанта за сено за конете, Голяма чанта за сено за хранене на козите, конете, 600D Найлон чанта за сено за Конете, чанта за

BGN 13.03
Наличност
Налично за поръчка

Какво ще получите : в опаковка съдържа 2 броя торби с кон сено, достатъчно на брой, които могат да отговорят на нуждите на животните си на хранене, им е трудно петно и лесно за почистванеГолям размер : размер на плика за хранене на коне, сено е прибл. 19,8x5,9x27,5 инча, който е голям и удобен за съхранение на голямо количество сено, подходяща за хранене на коне, овце и крави и т. Здрав материал : чанта за хранене на коне, сено е изработен от качествен нейлонового материал, който е траен в използването му е лесно да се носят или да се скъса, така че можете да го използвате в продължение на дълъг период от време; Чанта за съхранение на сено за конете добре е пришита, което позволява да се избегне скъсване на кон.Лесно подвешивается : чанта за сено има 2 метални халки отгоре, които лесно се прикрепя към стойлу, прицепу, стената и ограждению, което улеснява подвешивание и бързо оттегляне.Широко приложение : найлонова торба за сено за конете е предназначен за съхранение на сено и хранене на конете, че е приятен инструмент за вашия използване, помага да се намали загубата на сено; В същото време могат да се използват като практически подарък за вашите семейства и приятели, които имат коне или други животни.

Към свойства

Продукти в категория