• New
DOUBA Притежателя Кърпички Домашен Кутия За Съхранение на Влажни Кърпички Тенис на Калъф За Съхранение на Тоалетна Хартия Диспенсер За хартиени Кърпички Кутия за Са?

DOUBA Притежателя Кърпички Домашен Кутия За Съхранение на Влажни Кърпички Тенис на Калъф За Съхранение на Тоалетна Хартия Диспенсер

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

и стилен дизайн на външния видЗдрава дървена конструкция, обтянутая добра изкуствена кожа.Здрав материал и красив външен вид правят кутия.Може да се използва в спалнята, ресторант, кола, хотел и т. Лесно можете да проектирате горния отвор за лесен достъп до цигарена хартия. и стилен дизайн на външния вид.Здрава дървена конструкция, обтянутая добра изкуствена кожа.Здрав материал и красив външен вид правят кутия.Може да се използва в спалнята, ресторант, кола, хотел и т. Лекота-може да се проектира върха отвор за лесен достъп до цигарена хартия.и стилен дизайн на външния вид на Здрава дървена конструкция, покрит с добър изкуствен кожзаменителем Здрав материал и красив външен вид правят кутия подходящи за използване в спалнята, ресторант, кола, хотел и т. Лекота-може да направите горния отвор за лесен достъп до цигарена бумагЕспецификация.Материал : Ррразмер : както е показано на снимката Тегло : около 100 граммтип : Калъф за салфетки Применимая салфетка : Свалящ се салфеткаупаковка съдържа : 1.

Към свойства

Продукти в категория