• New
LLLY Многофункционална кутия за салфетки Всекидневна с Масичка за кафе в Кутия за съхранение на салфетки С дистанционно Управление Спалня с Висококачествена кутия ?

LLLY Многофункционална кутия за салфетки Всекидневна с Масичка за кафе в Кутия за съхранение на салфетки С дистанционно Управление

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

Богат на функции дизайн за съхранение, подходящи за повечето преобръщане кърпички и салфеткиЛесно се премахват салфетка.Удобен и преносими за употреба.Идеален за дома, хотели, дневни, спални и така нататък.Изработен от полипропиленови материали. трайни и трудно ломающийся.Богат на функции дизайн за съхранение, подходящи за повечето преобръщане кърпички и салфетки.Лесно се премахват салфетка.Удобен и преносими за употреба.Идеален за дома, хотели, дневни, спални и така нататък.Изработен от полипропиленови материали. трайни и трудно ломающийся.Описание : богат на функции дизайн за съхранение, подходящи за повечето преобръщане кърпички и салфетки.Лесно се премахват салфетка.Удобен и преносими за употреба.Идеален за дома, хотели, дневни, спални и така нататък.Изработен от полипропиленови материали, трайни и трудно ломающийся.Технически характеристики : Материал : PP Цвят : както е показано Размер : както е показано на Опаковката на комплекта : 1 бр. * държач за кърпички Забележка : поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.

Към свойства

Продукти в категория