• New
Съвместим с Две Черепи и Нашивкой под формата на Скелет във формата на Сърце, Бродирани Аппликацией, Емблема, зашит за Гладене, за Спорт на открито, 2 бр.

Съвместим с Две Черепи и Нашивкой под формата на Скелет във формата на Сърце, Бродирани Аппликацией, Емблема, зашит за Гладене,

BGN 5.66
Наличност
Налично за поръчка

Размер : 3,4 см в ширина и 2,8 инча височина / (8,7x7,1 см) Чудесно за раници и екипировка.Нашивка на 100% бродирани, добра благородна нашивка с отлични цветове.Лека машинно пране без притеснения.ЛЕСЕН за НАНАСЯНЕ : лесно проглаживается желязо в продължение на 15 секунди, или зашива.Безопасен и нетоксичен.Моющийся и издръжлив.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : той ще бъде невероятно изглежда на раницата си, чанти, яке или други предмети за облекло. Размер : 3,4 см в ширина и 2,8 инча височина / (8,7x7,1 см). Чудесно за раници и екипировка.Нашивка на 100% бродирани, добра благородна нашивка с отлични цветове.Лека машинно пране без притеснения.ЛЕСЕН за НАНАСЯНЕ : лесно проглаживается желязо в продължение на 15 секунди, или зашива.Безопасен и нетоксичен.Моющийся и издръжлив.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : той ще бъде невероятно изглежда на раницата си, чанти, яке или други предмети за облекло. идеален за дънки, якета, жилетки, шапки, раници и много други.

Към свойства

Продукти в категория