• New
SYH & AQYE Птица Катерене Окото Цветни Люфа Папагал Дъвчене Папагал Играчка за Катерене на Окото на Птица Подвесная Играчка за Домашни Птици от Малки Папагали

SYH & AQYE Птица Катерене Окото Цветни Люфа Папагал Дъвчене Папагал Играчка за Катерене на Окото на Птица Подвесная Играчка за Домашни

BGN 66.20
Наличност
Налично за поръчка

Правилното търсене на храна : Играчка за дъвчене птици предоставя на физически упражнения, и помага да се развиват баланс и координация, формиране на правилно поведение при търсене на храна Интересна играчка : Разнообразни текстури и цветове играчки включва вашата птица в игра, а за търсене на храни продължава, не пропускайте възможността да се забавляват със своите домашни любимци. Материал премиум-клас : Мрежа за катерене за птици е изработена от естествена суха трева, трайно и безопасно за дъвчене и клевания птици . Приложимо : Отговаря за птици малък и среден размер, папагали, какаду, неразлучников, африкански сив папагал, мини-ара и какаду. Атрактивна украса : Подвесная играчка за птици, украсена с разнообразни цветни играчки, може лесно да се привлече вниманието на вашите птици.Спецификация : 1. Правилното търсене на храна : Играчка за дъвчене птици предоставя на физически упражнения, и помага да се развиват баланс и координация, формиране на правилно поведение при търсене на храна. Интересна играчка : Разнообразни текстури и цветове играчки включва вашата птица в игра, а за търсене на храни продължава, не пропускайте възможността да се забавляват със своите домашни любимци.

Към свойства

1.Proper Foraging:
The bird chewing toy provide daily exercise and help develop balance and coordination while encouraging proper foraging behaviors.
2.Interesting Toy:
Variety of textures and colors toys bring your bird engaged in play and foraging lasts and you will not pass up the fun time with your pets.
3.Premium Material:
The bird climbing net was made of natural dry grass, sturdy and safe for birds to chew and peck.
4.Applicable:
Fit for small and medium sized birds,parakeets, cockatiels, lovebirds, African Grey parrot, mini macaw, and cockatoo.
5.Attractive Decoration:
The bird hanging toy decorated with assorted colorful toys, can easily attract your birds' attention.
Item Type:
 Bird Climbing Net
Material:
Hay, Paper Silk, Rattan, Loofah, Plastic, Logs
Use:
Parrot Climbing Net
Package List:
1 x Bird Climbing Net

Продукти в категория