• New
GFDFD Женствена рокля с бюстгальтером, костюми за танци, Облекла за танци, дрехи за танц на корема с бродерия с пайети (Цвят: червен, Размер: S Код)

GFDFD Женствена рокля с бюстгальтером, костюми за танци, Облекла за танци, дрехи за танц на корема с бродерия с пайети (Цвят: червен,

BGN 1.33
Наличност
Налично за поръчка

Дамски дрехи за танц на корема, расшитое пайети рокля за танциБлагодарение на бродерия от пайети облекло се различава внимание на производство и удобство в чорап, благодарение на които ще изглеждате още по-красива и по-секси.Това може да подчертае вашата красота, за засилване на вашия темперамент и да ви направи по-елегантна и подтянутой.Този костюм и ще се превърне в идеален подарък за вашия любим човек, тъй като този танц костюм стилен, забавен и хубав, че го прави по-млади и енергични. подходящ за жени и момичета на всяка възраст.Той е подходящ за много прекрасни поводи като плажен отдих, всекидневният живот, танцови партита и т. идеален за сценични изпълнения или като празнични костюми за Коледа, Нова година и т. Дамски дрехи за танц на корема, расшитое пайети рокля за танци.Благодарение на бродерия от пайети облекло се различава внимание на производство и удобство в чорап, благодарение на които ще изглеждате още по-красива и по-секси.Това може да подчертае вашата красота, за засилване на вашия темперамент и да ви направи по-елегантна и подтянутой.Този костюм и ще се превърне в идеален подарък за вашия любим човек, тъй като този танц костюм стилен, забавен и хубав, че го прави по-млади и енергични. подходящ за жени и момичета на всяка възраст.Той е подходящ за много прекрасни поводи като плажен отдих, всекидневният живот, танцови партита и т. идеален за сценични изпълнения или като празнични костюми за Коледа, Нова година и т. Дамски дрехи за танц на корема, расшитое пайети рокля за танци.Благодарение на бродерия от пайети облекло се различава внимание на производство и удобство в чорап, благодарение на които ще изглеждате още по-красива и по-секси.Това може да подчертае вашата красота, за засилване на вашия темперамент и да ви направи по-елегантна и подтянутой.Този костюм и ще се превърне в идеален подарък за вашия любим човек, тъй като този танц костюм стилен, забавен и хубав, че го прави по-млади и енергични.

Към свойства

Продукти в категория