• New
Брошура Toyvian за Пренатальном проверка, памет Книга за детето Книга на паметта за Майчинство, Записная Награда за мама, Дневник на Бременността Календар на Бременно?

Брошура Toyvian за Пренатальном проверка, памет Книга за детето Книга на паметта за Майчинство, Записная Награда за мама, Дневник

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

PVCДневник на бременността : Запишете си тези приятни моменти, които носят светлина и радост, но за които често забравяме, когато пречи на ежедневието.Списание-планер бременност : смислен подарък за спомен, която споделяте със своите деца, който носи повече радост в живота си.Дневник на бременността за бременни : внимателно обмислен подарък за бременни и сувенир за спомен, в който обхваща най-красивите моменти от живота. Вестник спомени за бременност : Запечатлевайте всеки скъпоценен момент на бременността с помощта на това списание памет.Книга-дневник на бременността майка : Той има прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви дава добър опит в използването.Списък на пакетите 1 x Дневник на бременността Характеристики -Материал : PVC детска книга памет -Размер : 31.79 в списание за бременни. -Цвят : както е показано на фигура памет книга за бременността - Компактен размер, преносим и лек, е лесно съхранение, носене и употреба за водене на дневник бременност. - Записвате тези сладки, малки моменти, които носят светлина и радост, но които често са забравени, когато пречи на ежедневието, в списание спомени за бременност. - Осигурете бърза, но смислено запис за млада майка, добра календар на бременността подарък. - Достатъчно компактен, за да вземат със себе си навсякъде.

Към свойства

Продукти в категория