• New
20 бр/кор. Червило за Цигари, Памучен Тампон, Червило, Здрав Водоустойчив Течна Антипригарная Червило За Татуажа, Преносим Нюанс за устни (05 смесени)

20 бр/кор. Червило за Цигари, Памучен Тампон, Червило, Здрав Водоустойчив Течна Антипригарная Червило За Татуажа, Преносим Нюанс

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

【Издръжлив и водоустойчив】 Добавете формула на боята за устни, ярък и траен цвятНе се придържаме към чашата, не размазывается, е водоустойчив и устойчив на поцелуям. 【4-популярните цветове】 4 цвята за избор : червено, розово-червено, розово и телесен цвят. винаги има някой, който ви подхожда.Имаме и 4-цветна комбинация, вече не е нужно да се притеснявате за това, как да изберете цвят. 【Дизайн на кутии за цигари】 Креативен дизайн на кутии за цигари, страхотен избор за момичета.Отърви се от стереотипите и да бъдете най-индивидуална себе си. 【Как да използвате и да】 Разломайте памучен тампон по края, отбелязан червена линия, дайте ватному тампону се изправяте вертикално, за да течност перетекла на другия край.След това нанесете върху устните си.Съвети : тъй като е водоустойчив, той трябва да бъде премахнат с помощта на средства за отстраняване на грим. 【Следпродажбено обслужване】 Ако не сте доволни от информацията предоставена стока, или полученият продукт е повреден, моля, свържете се с нас на време, преди подаване на заявление за възстановяване, ние ще решим проблема вместо вас в рамките на 24 часа.

Към свойства

Продукти в категория