• New
haisstronica 280 бр. Конектори за свиване на тел морския клас-Комплект Електрически Конектори от Луженой Червена Мед с sbs битумна Изолация пръстен, Вилица-Лопата за стыков?

haisstronica 280 бр. Конектори за свиване на тел морския клас-Комплект Електрически Конектори от Луженой Червена Мед с sbs битумна

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

Елементи и с цветна маркировка и текстови принтом помагат бързо да определите необходимия връзка Възможни съвместими приложения включват : Автомобили, легковушки, камиони, лодки, стереозвук AV, подземни кабели и аксесоари на 12 Волта Минималната температура на свиване : 176 ° F / 80 ° C. най-Ниската минимална температура на свиване. позволява на потребителя лесно седалище на тръбата без стопяване на покритие тел.Температура пълно възстановяване : 266 ° F / 130 ° C Работна температура : от -67 ° F до 257 ° F или от -55 ° C до 125°C. Отлични характеристики на червена мед с матирано лужением предоставят по-добра електрическа проводимост и сигурността на тел.Висококачествено уплътнение свиване тръба съдържа клей се разтапят, което е достатъчно, за да приключи на тел и той бързо се свива.след отопление за осигуряване на защита на изолация.Електрически конектори стандарт ABYC.Водоустойчив, здрав и устойчив на пробиване.Уверете се, че проектът окабеляване сигурно.Комплект конектори за психиатър тел, предназначени за конкретни сценарии - В комплекта са включени свивам лопаточные конектори, мотокар конектори и пръстеновидни конектори.Осигуряване на икономия на време и място, при изпълнение на проекти за окабеляване.Мат луженая червена мед с дебелина : ефективно предпазва от ръжда слой мед, а след това да причинява лош контакт, предотвратява окисляването на електрически искри.Висока проводимост.Паяной шев гарантира, че тел не повредится при обжатии. ТЕРМОУСАДКА С ДВОЙНИ СТЕНИ : здрав и устойчив на пробиване.

Към свойства

Продукти в категория