• New
DNATS Комплект за Татуировки-на пишеща машина на Ротари Татуировочная Писалка, Определени за Татуировка-Машина с 20 бр. Касети с мастило, Игли, Боя, Мастило за Татуиров?

DNATS Комплект за Татуировки-на пишеща машина на Ротари Татуировочная Писалка, Определени за Татуировка-Машина с 20 бр. Касети с

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

Скорост, 10-1 W об/мин, мощен, може да се използва за оцветяване и лигавицатаТвърди дизайн дръжки, смяна на игла, регулиране на дължината на иглата, лесна и удобна;. интерфейс - защитен слой от сплав, здраво свързан, по-устойчиви на износване;.Нов противоскользящий дизайн за ръце, удобен за хващане дръжки, добро чувство за ръце, не се изморява при продължително използване;.Можете да използвате всички касети с мастило. Интерфейси : интерфейс 2. Материал : Алуминиева сплав 3. Процесът на : струг процес 4. Пусковое напрежение : 6-8 В. Работно напрежение : 8-10 В Честота на превключване : 55-165 Hz, ход : 3,5 мм, регулируема дълбочина на игла 0-4 mm. Скорост, 10-1 W об/мин, мощен, може да се използва за оцветяване и лигавицата. Твърди структура дръжки, смяна на игла, регулиране на дължината на иглата, лесна и удобна; 3. интерфейс - защитен слой от сплав, плътно свързани, по-устойчиви на износване; 4. Нов противоскользящий дизайн за ръце, удобен за хващане дръжки, добро чувство за ръце, не се изморява при продължително използване; 5 Може да се използват всички касети Опаковъчен лист : 1 X въртяща се дръжка с кабел 1x захранващ блок с кабел 20x касети с игли смесени 1x вземе подножието на педала 1x бандаж за татуировка-заснемане 6x мастило за татуировки 2x Размер за практикуване на кожата татуировки : 20 см * 15 см 20 X чаша за татуировка мастило 6x хартия за прехвърляне 1x кутия за набиране 2x гумени ръкавици в черен цвят 1 X държач на чаши за татуировка мастило Описание : в зависимост от използването на напрежение, корекция за контрол на интензивността на размер , както и честотата, секущий, мъгла, цвят, портретна тотем, нова и една стара традиция, европейски и американски стилове могат да контролират малка травма, бързо оцветяване на Пълния комплект на татуировка-на пишеща машина,.

Към свойства

Продукти в категория