• New
POPETPOP Раница за домашни кучета, Шлейка за Малки Кучета, Раница за котки, Раница за кучета, Раница, за Пренасяне на Домашни любимци, Раница за Пътуване, Раница за Туриз?

POPETPOP Раница за домашни кучета, Шлейка за Малки Кучета, Раница за котки, Раница за кучета, Раница, за Пренасяне на Домашни любимци,

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

РАНИЦА-КАПСУЛА за ДОМАШНИ любимци SPACE CAPSULE BACKPACK - за пазаруване, разходки и туризъм с любимия си домашен любимец Раница-переноска за кучета - произведени са от висококачествен материал с изискана изработка за дълголетие.Дишаща переноска за домашни любимци - Двойна чанта през рамо, не е нужно да се притеснявате за сигурността на домашен любимец, това е много полезно.ПЕРЕНОСКА ЗА домашни ЛЮБИМЦИ НА продълговати крака - Напреднали и дебели презрамка за намаляване на тежестта и отвеждане на налягането, както и лесно използване.ПОХОДНЫЙ РАНИЦА за КУЧЕТА - Произведени от висококачествени материали, практични и проектиран за продължителна употреба.Пратката включва 1 х чанта за пренасяне на домашни любимци Характеристики -пазаруване, разходки и преходи с любимия си домашен любимец.Удобна и здрава простата чанта-переноска за котки. - Изработен от превъзходни материали, практични и издръжливи раница за продължително използване при пътуване. - Благодарение на простия и удобен дизайн, този продукт също така може на време да се превърне раница-переноской за кученца. -Материал : въздушна мрежа, чанта за пренасяне на домашни любимци от полиестер - Разширете и утолщите презрамки, за да се облекчи натоварването на раница за малки кучета. - Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването на тази чанта за носене котки.

Към свойства

Продукти в категория