• New
Носа Облицовка За очила Beavorty, Носа Накладки, Възглавници за Носа Накладки, Машинни Носа Облицовка, Защитата на Носа От Раздразнения, Болезненост, Комфортни Лигавиц?

Носа Облицовка За очила Beavorty, Носа Накладки, Възглавници за Носа Накладки, Машинни Носа Облицовка, Защитата на Носа От Раздразнения,

BGN 43.51
Наличност
Налично за поръчка

90% памук /10% вискоза ✨ Ефективно премахва стреса и дразнене на кожата, а също така намалява зачервяване.Ще ви усещане за свежест сутрин.Изработен от висококачествен силиконов материал, безопасен за използване.Универсална кацане - уникален дизайн на форма помага за създаване на по-добра херметичност. ✨ Ефективно намаляване на нанесените червени петна, така че треперещ носа не ме боли.Гел уплътнение за носа, са произведени с отлично гел без латекс и силикон.Чувствителната кожа също може да се използва без натоварване.Мек гел образува буфер между маските CPAP и носа. ✨ Гел уплътнение за носа CPAP един размер е подходящ за повечето, тя е специално проектирана за широк спектър от маски CPAP.Можете също да изрежете, да той се приближаваше още повече!. ✨ Използването на многократна употреба.Гелевую тампон за носа CPAP може да се използва повторно.Гел възглавница, подходяща за повечето видове носа и пълнота. ✨ Те са нетоксични и не съдържат латекс или силикон.

Към свойства

Продукти в категория