• New
2 елемента Водоустойчив червило за устни Цвят мед-прасковено цвят на Queen.Розов Кристал Хидратиращ PH Настроение Магическа Температура Matte Желейная Червило За устни ?

2 елемента Водоустойчив червило за устни Цвят мед-прасковено цвят на Queen.Розов Кристал Хидратиращ PH Настроение Магическа Температура

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

?【Червило, с променящ се цвят】 червило, имам настроение, устойчива хидратиращи червила, овлажняващ крем за устни, гланц за устни, устни гримВодоустойчив, устойчив хидратиращ крем с алое вера, моркови, ягоди, боровинки, пчелен восък, растителни екстракти, зехтин, 6 дюзи и витамин е за овлажняване на устните. ?【Балсам за устни PH】В състава му влиза успокояващо алое вера, което премахва омертвевшую кожата, незабавно овлажнява и омекотява устните, като ги прави по-гладка и подпухнали. ?【Оцветени Балсам за устни】Набор от блесков за устни може да е в зависимост от температурата и влажността на устните се регулира дълбочината на цвета на устните, за да имате своя изключителен цвят за устни в различно време. ?【Вълшебни устни】 Лека текстура и интензивно хидратиране осигуряват шелковистое усещане за безтегловност.Идеален за лична употреба или като подарък за вашата майка, съпруга, приятелка на деня на благодарността, рожден ден, Коледа, Хелоуин или други празници.

Към свойства

Продукти в категория